Furt de cupru si bronz


Furt de cupru si bronz

Furt de cupru si bronz

Duminica, 24 noiembrie, in jurul orei 21.45, un echipaj al Jandarmeriei Galati a fost sesizat de catre agentii de paza din punctul de lucru al SC ArcelorMittal SA cu privire la faptul ca trei angajati au incercat sa sustrag mai multe bunuri din incinta societatii.

Deplasandu-se la fata locului, jandarmii galateni au identificat trei barbati, cu varste cuprinse intre 33 si 44 ani, toti din Galati, fara antecedente penale.

In urma verificarilor efectuate de catre echipajul de jandarmi si din declaratiile celor 3 persoane s-a constatat faptul ca acestia au sustras din cadrul sectiei LBC o cantitate de 96 kg manunchiuri de sarma din cupru si 9 kg bronz, pe care le-au indesat in trei genti, cu intentia de a le scoate din interiorul combinatului si a le comercializa la un centru de achizitie a materialelor feroase din zona.

Jandarmii galateni le-au intocmit celor trei actele premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii unei fapte susceptibile de a fi infractiune de „furt calificat”, dosarul fiind predat Parchetului de pe langa Judecatoria Galati.

Advertisements

Posted on 25/11/2013, in Eveniment, Infractional and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: