PES Activists Braila a dat startul campaniei pentru alegerile europene


PES Activists Romania

PES Activists Romania

* Peste 1.000 de activisti PES si PSD au participat sambata la Buzau pentru a da startul campaniei pentru alegerile europene, ce vor avea loc anul viitor pe 25 mai. La evenimentul intitulat Forumul National „Romania Europeana 2014 – 2020”, organizat de PES Activists Romania, au participat 10 activisti PES din Braila, condusi de presedintele – coordonator judetean, Catalin Braicovici *

In prezenta unor oficiali precum Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, Andrei Dolineaschi, secretar general PSD, Mircea Geoana, senator PSD, Viorica Dancila, europarlamentar PSD, Constantin Boscodeala, primarul Buzaului, si multi alti parlamentari si alesi locali, participantii au discutat despre temele care urmeaza a fi abordate la viitoarele alegeri europene, dar si despre strategia PSD si PES. In cadrul evenimentului a fost transmis un mesaj al Presedintelului Parlamentului European, Martin Schulz, in timp ce participantii la eveniiment si-au declarat sustinerea pentru candidatura sa pentru presedintia Comisiei Europene din partea stangii europene.

PES Activists Romania

PES Activists Romania

 

* Rezolutie forumul national Romania europeana

2014 – 2020 *

Art. 1. PES Activists Romania inainteaza Partidului Social Democrat si Partidului Socialistilor Europeni propunerea sa de teme politice pentru alegerile europarlamentare.

Art. 2. PES activists Romania isi propune sa introduca in programele electorale ale PSD si PES a cel putin unui punct din cele 10 teme propuse pentru alegerile europarlamentare.

PES Activists Romania

PES Activists Romania

Art. 3. PES activists Romania isi propune ca fiecare coordonator PES sa fie responsabil de coordonarea unei parti sau a intregii campanii pentru alegerile europarlamentare.

Art. 4. PES activists Romania isi propune sa aiba cel putin un activist PES in fiecare organizatie locala a PSD pana in alegerile europarlamentare.

Art. 5. PES activists Romania isi propune sa continue deschiderea de structuri PES activists Romania in Europa dupa modelul filialelor din Spania, Norvegia si Marea Britanie.

Art. 6. PES activists Romania inainteaza Partidului Social Democrat si Partidului Socialistilor Europeni propunerea sa de teme politice pentru alegerile europarlamentare.

Art. 7. PES activists Romania isi propune sa introduca in programele electorale ale PSD si PES a cel putin unui punct din cele 10 teme propuse

PES Activists Romania

PES Activists Romania

pentru alegerile europarlamentare.

Art. 8. PES activists Romania isi propune ca fiecare coordonator PES sa fie responsabil de coordonarea unei parti sau a intregii campanii pentru alegerile europarlamentare.

Art. 9. PES activists Romania, in calitate de organizatie cu peste 6000 de membrii in toata tara, isi propune sa participe activ la viitoarele alegeri europarlamentare in vederea sustinerii activitatii politice Partidului Social Democrat si a Partidului Socialistilor Europeni.

PES Activists Romania

PES Activists Romania

In acest sens, inainteaza PSD si PES urmatoarele propuneri de candidati pentru alegerile europarlamentare: Corina Cretu, vicepresedinte PSD; Daciana Sarbu, europarlamentar PSD; Viorica Dancila, europarlamentar PSD; Victor Negrescu, presedinte – coordonator national PES activists Romania.

PES activists Romania este o organizatie compusa din membrii si simpatizanti PSD interesati sa activeze in politica europeana prin intermediul Partidului Socialistilor Europeni. Astazi organizatia noastra are peste 6.000 de membrii in toata tara, iar structura noastra este bucuroasa sa fi organizat deja peste 300 de evenimente din 2007 pana in prezent. PES activists Romania este oficiala recunoscuta de catre statutul PSD si de catre mai multe acorduri europene care ii confera responsabilitatea pentru a dezvolta dezbaterea pe teme europene si colaborarea cu partide si militanti de stanga din intreaga Europa.

Advertisements

Posted on 25/11/2013, in Administratie, Politica, Social and tagged , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: