Tanar cercetat pentru patru infractiuni


In dimineata zilei de ieri, la orele 8.05, politistii Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru au fost sesizati, prin apelul de urgenta 112, de catre un localnic, in varsta de 59 ani, cu privire la faptul ca, in aceeasi dimineata, un tanar din comuna a intrat cu autoturismul in gardul din scandura, care imprejmuieste locuinta sa, si l-a distrus.

Deplasati la locul indicat, politistii au constatat ca respectivul gard, dar si cel al unei locuinte invecinate prezentau distrugeri.

Pe strada unde a avut loc evenimentul, politistii au identificat masina in cauza, care prezenta avarii in partea din fata si lateral dreapta. S-a stabilit ca aceasta a fost sustrasa si condusa de un tanmar de 19 ani, din comuna, care, dupa producerea accidentului, a plecat de la fata locului, fiind gasit ulterior la domiciliul fratelui sau. Politistii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,27 mg/l. Fata de acesta a fost intocmit dosar penal pentru infractiunile de furt, distrugere din culpa, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara a detine permis de conducere si parasirea locului accidentului produs ca urmare a unei infractiuni, fara incuviintarea politistilor”, a mentionat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, inspector principal de politie Jenel Sogor.

Advertisements

Posted on 25/11/2013, in Eveniment, Infractional and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: