Ultraj si distrugere


Jandarmeria in actiune

Jandarmeria in actiune

Duminica, 10 noiembrie, in jurul orei 02.50, un echipaj al Jandarmeriei Tecuci a fost solicitat de catre dispeceratul Politiei Municipiului Tecuci pentru a actiona in sprijinul unei patrule de politie, intr-un local de pe strada 1 Decembrie 1918.

Ajunsi la fata locului, jandarmii au observat un grup de persoane care purtau discutii in contradictoriu. Intrucat au fost deranjati de prezenta fortelor de ordine, una dintre persoane a inceput sa fie recalcitranta si sa le aduca injurii jandarmilor, motiv pentru care a fost incatusat si condus la sediul Politiei Municipiului Tecuci unde s-a stabilit ca tanarul, de 24 ani, isi are domiciliul in municipiul Tecuci.

In urma verificarilor efectuate de catre lucratorii Politiei Municipiului Tecuci, s-a stabilit faptul ca suspectul, impreuna cu un alt barbat de 19 ani, domiciliat in municipiul Tecuci, pe fondul consumului de bauturi alcoolice au lovit o masina ce trecea prin zona si au spart geamul unui bar din apropiere. In urma evenimentelor petrecute, jandarmii au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale, care a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Tecuci impreuna cu documentele intocmite de lucratorii Politiei Municipiului Tecuci, in vedere continuarii cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunilor de „distrugere” si „ultraj”, fapte prevazute si pedepsite de art. 217, respectiv art. 239 Cod Penal.

Advertisements

Posted on 25/11/2013, in Eveniment, Infractional, Social and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: