Haideti la concurs cu premii atractive!


Vedere din orasul Braila

Vedere din orasul Braila

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” si Casa de Cultura a Municipiului Braila, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Braila, organizeaza, in perioada 28 noiembrie – 18 decembrie 2013, concursul de cunoastere locala „BRAILA – TRECUT, PREZENT SI VIITOR”.

Concursul se adreseaza persoanelor care au varsta de minimum 16 ani si are ca scop promovarea, in randul comunitatii, a valorilor patrimoniului istoric, cultural si social brailean. Inscrierile au loc pana pe 2 decembrie 2013. Pentru participantii din municipiu inscrierile se fac la Casa de Cultura a Municipiului, cu sediul in Piata Poligon nr. 2A, iar pentru cei din judet, inscrierile se fac la bibliotecile comunale sau orasenesti din localitate. Regulamentul si bibliografia de concurs pot fi studiate la biblioteca publica din localitate.

Pentru nivelul local concursul prevede un set de 50 de intrebari, care se vor suplimenta cu inca 20 de intrebari la fiecare etapa. Echipele, formate din cate trei persoane, vor avea la dispozitie un minut pentru formularea raspunsului, dupa care unul dintre ei il va prezenta juriului, format din profesori.

Concursul se va desfasura in trei etape, astfel:

– Calificare la nivelul localitatilor, pana la data de 5 decembrie – cate o echipa la nivel de comuna si oras si noua echipe din municipiu;

– Calificare la nivel zonal, in data de 11 decembrie – pentru cei din judet etapa se va desfasura la Casele de Cultura din Insuratei si Ianca, iar pentru cei din municipiu la Casa Tineretului. Primele trei echipe calificate in cadrul fiecarui centru de concurs merg in etapa finala;

– Etapa judeteana (finala), in data de 18 decembrie, se va desfasura la Casa Tineretului din municipiul Braila.

Toti participantii la concurs vor primi diplome de participare, iar castigatorii vor fi premiati de organizatori cu trofee si tablete.

Advertisements

Posted on 29/11/2013, in Cultura, Documentar, Eveniment, Invatamant, Social, Timp liber and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: