Braila sub asediul furiei albe


viscol 3* Stare de asediu in judetul Braila *

Situatia in judetul Braila la ora 16.30, se prezenta astfel: toate drumurile nationale si judetene sunt inchise, ca masura preventiva; Inspectoratul de Politie Judetean Braila a constituit 15 filtre permanente care actioneaza in locurile special dispuse pe raza judetului Braila, pe drumurile nationale si judetene, conform analizei tactice rutiere de dirijare a traficului, pentru informarea conducatorilor auto si redirectionarea acestora; incepand cu ora 12.15, BAC-urile nu mai fac treceri spre judetul Tulcea si spre Insula Mare a Brailei.

Exista si localitati izolate: satele Constantin Gabrielescu si Liscoteanca apartinand de com. Bordei Verde; satele Batogu, Ionesti, apartinand de com. Ciresu; satele Corbeni si Racovita, apartinand de com. Racovita; satul Drogu apartinand de com. Galbenu; satele Bandoiu, Magureni, Marasu, Plopi, Tacau apartinand de com. Marasu; satele Berlesti si Tarlele Filiu apartinand de orasul Ianca; satele Boarca si Mihail Kogalniceanu, apartinand de com. Ramnicelu; satul Pribeagu apartinand de com. Rosiori; satul Gurguieti apartinand de com. Scortaru Nou; satul Plasoiu apartinand de com. Visani; com. Movila Miresii cu satele  Tepes Voda si Esna; com. Ciocile cu satele apartinatoare Chichinetu, Chioibasesti si Odaieni; com. Maxineni cu satele apartinatoare Corbu Nou, Corbu Vechi, Latinu, Voinesti.

Toate localitatile sunt alimentate cu energie electrica. A fost solicitata deplasarea a 100 de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobila Bacau pentru a intervenii la participa la actiuni de deszapezire alaturi de fortelor proprii.

Advertisements

Posted on 29/01/2014, in Eveniment, Realitatea zilnica and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: