Politistii braileni raman la datorie, cu forte sporite


1* INSPECTORATUL DE POLITIE JUDETEAN BRAILA recomanda tuturor participantilor la trafic sa respecte cu strictete semnificatia indicatoarelor si indrumarile agentilor de la Politia Rutiera *

Astazi, 29 ianuarie 2014, pe fiecare schimb, actioneaza pe raza judetului Braila un numar mediu de 80 de politisti de la Serviciul Rutier si Ordine Publica, de la structurile si subunitatile inspectoratului, cu un numar de 40 de autospeciale. De asemenea, au fost constituite 15 filtre permanente care actioneaza in locurile special dispuse pe raza judetului Braila, pe drumurile nationale si judetene, conform analizei tactice rutiere de dirijare a traficului, pentru informarea conducatorilor auto si redirectionarea acestora.

Concomitent, a fost constituita rezerva de interventie, la dispozitia conducerii I.P.J. Braila, cu 50 de politisti din cadrul serviciilor operative, 90 de politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila si ale politiilor orasenesti Ianca, Faurei si Insuratei si 25 de politisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, pentru asigurarea interventiei operative la cazurile ce intra in competenta inspectoratului.

In acest moment, la nivelul inspectoratului, sunt pregatiti pentru interventie un numar de 165 de politisti. Politistii braileni revin cu recomandarea catre conducatorii auto sa dea dovada de mult discernamant in ceea ce priveste oportunitatea plecarii la drum in asemenea conditii meteorologice. Pentru a nu risca sa ramaneti inzapeziti, va sfatuim sa nu parasiti localitatile de domiciliu, iar daca sunteti surprinsi in trafic intrerupeti calatoria si adapostiti-va in cea mai apropiata localitate.In cazul interzicerii temporare a circulatiei pe unele sectoare de drum, respectati indicatiile agentilor de circulatie si a lucratorilor de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale aflati in zonele afectate de zapada, pentru facilitarea interventiei echipajelor de deszapezire si a autosalvarilor. Date fiind aceste conditii meteo-rutiere dificile, politistii recomanda conducatorilor auto ca inainte de a porni la drum sa se informeze despre situatia drumurilor din tara apeland numarul de telefon al Comandamentului Central de Iarna 021/9360.

Advertisements

Posted on 29/01/2014, in Eveniment, Realitatea zilnica and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: