Politistii braileni sunt la datorie zi si noapte


1* Peste 280 de politisti actioneaza suplimentar zilnic pentru evitarea evenimentelor rutiere nedorite. Politistii braileni recomanda conducatorilor de autovehicule sa conduca deosebit de prudent *

Dintre cei 288 de politisti, 54 sunt de la Politia Rutiera, 180 de la Ordine Publica si 54 de la alte structuri ale inspectoratului, si actioneaza cu 43 de mijloace auto, pentru fluidizarea traficului si informarea conducatorilor auto. Politistii sunt amplasati in municipiu si judetul nostru in 15 filtre de informare sau restrictionare a circulatiei, pe drumul european si pe drumuri nationale si judetene, care sunt inchise sau blocate. Politistii braileni atentioneaza ca utilizarea anvelopelor de iarna este obligatorie atunci când se circula pe drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei. De asemenea, autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante si se recomanda evitarea deplasarii in zonele in care au fost semnalate conditii meteorologice nefavorabile. In cazul interzicerii temporare a circulatiei pe unele sectoare de drum, respectati indicatiile agentilor de circulatie si a lucratorilor de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale aflati in zonele afectate de zapada, pentru facilitarea interventiei echipajelor de deszapezire si a autosalvarilor. Atentie la oprirea/stationarea autovehiculului, folositi motorul pentru incalzire in reprize, asigurati eliberarea tobei de esapament precum si a ventilatiei, iar semnalizarea autovehiculului efectuati-o cu pozitia sau lumina de la plafoniera.

Advertisements

Posted on 29/01/2014, in Eveniment, Realitatea zilnica and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: