Politistii braileni sunt la datorie zi si noapte


1* Peste 170 de politisti actioneaza suplimentar zilnic pentru evitarea evenimentelor rutiere nedorite *

Politistii braileni recomanda conducatorilor de autovehicule sa conduca deosebit de prudent, cu viteza adaptata conditiilor meteo, de drum si trafic.

Dintre cei 179 de politisti, 42 sunt de la Politia Rutiera si 137 de la Ordine Publica , si actioneaza cu 89 de mijloace auto, pentru fluidizarea traficului si informarea conducatorilor auto. Politistii sunt amplasati in municipiu si judetul nostru in 15 filtre de informare sau restrictionare a circulatiei, pe drumul european si pe drumuri nationale si judetene, care sunt inchise sau blocate.

Politistii braileni atentioneaza ca utilizarea anvelopelor de iarna este obligatorie atunci cand se circula pe drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei. De asemenea, autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante si se recomanda evitarea deplasarii in zonele in care au fost semnalate conditii meteorologice nefavorabile.

Advertisements

Posted on 29/01/2014, in Eveniment, Realitatea zilnica and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: