Scoli inchise


Elevii atenti la sfaturile oamenilor legii

Elevii atenti la sfaturile oamenilor legii

* Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, maine , sunt inchise toate unitatile de invatamant din municipiul si judetul Braila *

Potrivit conducerii Inspectoratului Scolar Judetean Braila, cursurile din toate scolile si gradinitele din municipiu si judet vor continua sa fie suspendate. Inspectorul general scolar Iulian Danielescu a precizat ca s-a luat aceasta decizie ca urmare a noilor avertizari meteorologice referitoare la aparitia unui nou val de ninsori si viscol. De asemenea, este posibil ca si in ziua de joi, 30 ianuarie 2014, sa fie aplicate aceste masuri. Deoarece ministrul Educatiei a mentionat ca avand in vedere starea vremii cel mai indicat este ca toti copiii sa stea acasa. In cursul zilei de maine inspectorul general scolar Iulian Danielescu va contacta toti directorii pentru a-i informa in legatura cu hotararea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila privind suspendarea sau reluarea cursurilor pentru perioada 30 – 31 ianuarie 2014. Va reamintim ca din cauza ninsorilor abundente, in scolile si gradinitele din judetul nostru cursurile au fost suspendate ieri, lucru care s-a intamplat si astazi. Tot ieri au fost inchise si unitatile de invatamant din municipiu. In cursul zilei de duminica, 26 ianuarie 2014, inspectorul general scolar Iulian Danielescu a contactat telefonic toti directorii unitatilor de invatamant din judetul nostru pentru a-i informa ca luni si marti nu se tin cursuri, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Este vorba despre aproximativ 60 de unitati de invatamant din mediul rural, plus cele din Ianca, Faurei si Insuratei. Directorii au comunicat tuturor cadrelor didactice, dar si parintilor. S-a luat aceasta masura pentru a nu pune in pericol viata copiilor, dar si a profesorilor care fac naveta dintr-o localitate in alta, precum si a celor din municipiu.

 

 

Advertisements

Posted on 29/01/2014, in Eveniment, Realitatea zilnica and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: