Au fost luati pe sus de organele legii


Politisti in trafic

Politisti in trafic

* Cercetati pentru infractiunea de lovire *

 Vineri, 31 ianuarie 2014, la ora 15.40, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Victoria au fost sesizati, prin apelul de urgenta 112, de Viorel G. (24 de ani), din satul Mihai Bravu, comuna Victoria, despre faptul ca, in aceeasi zi, a fost victima unei agresiuni comise de un consatean. Din declaratia reclamantului si din verificarile efectuate de politisti s-a stabilit, in ziua de 31 ianuarie 2014, in jurul orei 15.30, tanarul de 24 de ani, aflandu-se in tranzit cu atelajul hipo, pe raza localitatii Victoria, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, a avut un schimb de replici si injurii cu localnicul Valentin P. (25 de ani), fiind agresat de acesta. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

Tot vineri, la ora 16.50, ofiterul de serviciu de la Politia orasului Ianca a fost sesizat de Marinela D. (29 de ani), localnica, cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orei 14.00, tatal ei, Tudorel S. (47 de ani), cu domiciliul tot in orasul Ianca, a patruns fara drept in curtea locuintei sale si a lovit-o cu palma in zona capului.

Tanara a depus plangere impotriva tatalui pentru infractiunile de violare de domiciliu si lovire sau alte violente. La  data de 1 februarie 2014, ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului a fost sesizat, prin apelul de urgenta 112, de catre Irina B. (54 de ani), din municipiul Braila, despre faptul ca Fanica O. (57 de ani) si Irina F. (53 de ani), ambii braileni, au lovit-o cu pumnii si cu picioarele pe corp si in zona fetei, in timp ce se aflau in curtea reclamantei. In urma agresiunii, femeia a suferit mai multe leziuni pentru care urmeaza sa se prezinte la Serviciul Judetean de Medicina Legala Braila, in vederea examinarii si stabilirii numarului de zile de ingrijiri medicale. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente.

In noaptea de 1 spre 2 februarie 2014, la ora 2.30, Alexandru P. (18 ani), din satul Plopu, s-a prezentat la Politia orasului Ianca si a reclamat ca, in timp ce se afla pe o strada din localitatea de domiciliu, in urma unor discutii contradictorii purtate cu localnicii Ionut C. (19 ani) si S.A. (17 ani), a fost lovit cu pumnii in zona fetei de acestia. Persoana agresata a fost transportata cu ambulanta la UPU Braila, pentru ingrijiri medicale, si a formulat plangere penala impotriva autorilor pentru infractiunea de lovire sau alte violente.

In ziua de sambata, Sorin M. (18 ani), din satul Ramnicelu, a reclamat faptul ca localnicul George M. (18 ani), in timp ce se afla pe o strada din localitate, a fost agresat de mai multe persoane. In urma sesizarii, politisti din cadrul Sectiei 1 de Politie Rurala Braila au demarat cercetarile si au stabilit ca cele sesizate se confirma, stabilind ca principalii suspecti ai agresiunii sunt Aurel B. (25 de ani), Lucian B. (19 ani) si Traian C. (21 de ani), toti domiciliati in comuna Ramnicelu. In urma agresiunii, victima a fost transportata la UPU Braila. Acesta a depus plangere pentru infractiunea de lovire sau alt violente.

Advertisements

Posted on 02/02/2014, in Eveniment, Infractional and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: