Braila a ramas fara prefect


mircea_dusa* La scurt timp dupa ora pranzului, Gheorghi Obreja si-a dat demisia din functia de prefect al judetului Braila * Se pare ca acest act a ajuns in posesia ministrului Apararii Nationale, Mircea Dusa, care o va duce la Guvern, la premierul Victor Ponta * Tot in cursul zilei de vineri a avut loc o noua conferinta de presa, unde alaturi de ministrul Dusa, au fost prezenti presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, subprefectul judetului, Catalin Grosu, precum si reprezentanti ai altor institutii locale *

Vineri, la ora 15.00, a avut loc o noua conferinta de presa la Prefectura, in cadrul careia s-au dat ultimele informatii referitoare la situatia din judetul Braila. Ministrul Apararii National, Mircea Dusa, inca prezent pe teritoriul judetului Braila, a declarat ca elicopterul cu alimente pentru localnicii din satele izolate a ajuns la destinatie, drumurile au fost deblocate, insa actiunea va continua pana sambata.

Gheorghi-ObrejaIn prezenta ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, atat presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, cat si subprefectul judetului, Catalin Grosu, au precizat ca desi au fost anumite disfunctionalitati in gestionarea situatiilor de urgenta, incet incet totul incepe sa se rezolve. Gheoghe Bunea Stancu a declarat ca le este recunoscator tuturor celor care s-au implicat in actiunea de deszapezire in localitatile din judetul nostru. Referitor la utilajele care actioneaza la deblocarea drumurilor, presedintele Consiliului Judetean a subliniat ca pana maine seara drumurile vor fi desfundate. Pana in acest moment, din rezerva statului s-au distribuit 42.000 litri de motorina, urmand a se acorda alti 33.000 litri.

In finalul intrevederii, ministrul Mircea Dusa a declarat ca referitor la demisia lui Gheorghi Obreja din functia de prefect al Brailei, i-a fost inmanat documentul, urmand a-l preda premierului Victor Ponta, in momentul in care va ajunge la Bucuresti. De asemenea, demnitarul a mai precizat ca in scurt timp se va face o sedinta de Guvern in cadrul careia, potrivit regulamentului, se va numi noul prefect al judetului nostru.

Advertisements

Posted on 02/02/2014, in Eveniment, Realitatea zilnica and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: