“Descinderi” ale politistii braileni in nametii din comuna Silistea


DSC_0084* Politistii actioneaza pentru deszapezirea a aproximativ 30 de gospodarii, in care locuiesc peste 50 de persoane varstnice si care locuiesc singure, in comuna Silistea si in cele 5 sate apartinatoare *

Astazi, peste 20 de politisti de la Serviciul de Actiuni Speciale, al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, sub comanda inspectorului sef, comisar sef de politie Vizitiu Mircea Relu, au sarit in ajutorul oamenilor inzapeziti in case din comuna Silistea si satele apartinatoare, Martacesti, Muchea, Cotu Lung, Cotu Mihalea si Vamesu, precum si in alte trei cartiere de locuinte de pe raza comunei.

Activitatile de deszapezire vizeaza crearea de culoare in gospodariile localnicilor, pentru a le facilita accesul la iesirile din curti, catre grupurile sanitare si anexele gospodaresti ingropate in zapada. Una dintre interventii a fost facuta si la locuinta unei localnice din comuna Silistea, in varsta de aproximativ 80 de ani, cunoscuta cu afectiuni cardiace, singura in casa, care a solicitat interventia unui echipaj de la Serviciul de Ambulanta, intrucat starea de sanatate i se agravase. Politistii au ajutat personalul medical sa se deplaseze catre locuinta bolnavei, iar autoritatile locale au intervenit imediat pentru a deszapezi acea ulita. Politistii vor actiona si in zilele urmatoare, pentru deszapezirea a aproximativ 30 de gospodarii, in care locuiesc peste 50 de persoane varstnice si care locuiesc singure”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

 

Advertisements

Posted on 02/02/2014, in Eveniment, Social and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: