Politia Rutiera in misiuni de insotire a autovehiculelor


DSC_0086* Peste 180 de autovehicule au fost insotite de autospeciale ale politiei rutiere si utilajele de deszapezire ale CNADNR, pe tronsoanele de drum inchise sau restrictionate traficului rutier, in judetul Braila *

Activitatea de insotire a autovehiculelor a inceput in ziua de 29 ianuarie a.c., cand politistii braileni, impreuna cu reprezentanti ai CNADNR, au insotit 180 de autovehicule pe tronsoanele de drum inchise sau restrictionate traficului rutier. Pentru ca circulatia autovehiculelor escortate sa se faca in conditii de siguranta, acestea au fost impartite in mai multe coloane, care au plecat din locurile unde se aflau stationate, la diferite intervale de timp, in special, pe DN 22 B (Digul Braila- Galati). Activitatile destinate asigurarii unui trafic rutier in conditii de siguranta, pe timp de iarna, continua si in perioada urmatoare, politistii desfasurand misiuni de dirijare si control al traficului rutier, precum si de salvare de vieti omenesti.

Politistii braileni revin cu recomandarea catre conducatorii auto sa dea dovada de mult discernamant in ceea ce priveste oportunitatea plecarii la drum in asemenea conditii meteorologice. Pentru a nu risca sa ramaneti inzapeziti, va sfatuim sa nu parasiti localitatile de domiciliu, iar daca sunteti surprinsi in trafic intrerupeti calatoria si adapostiti-va in cea mai apropiata localitate. In cazul interzicerii temporare a circulatiei pe unele sectoare de drum, respectati indicatiile agentilor de circulatie si a lucratorilor de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale aflati in zonele afectate de zapada, pentru facilitarea interventiei echipajelor de deszapezire si a autosalvarilor.

Date fiind aceste conditii meteo-rutiere dificile, politistii recomanda conducatorilor auto ca inainte de a porni la drum sa se informeze despre situatia drumurilor din tara apeland numarul de telefon al Comandamentului Central de Iarna 021/9360.

Advertisements

Posted on 02/02/2014, in Eveniment, Social and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: