S-a cam terminat cu necazurile


DSC_0097* Localitatile au fost deblocate, ins pe unele sectoare de drum nu se poate circula *

In judetul Braila pe DN 2B, DN 21 si DN 22 B se circula in conditii de iarna, DN 23 Braila – Gulianca – limita jud. Vrancea este restrictie de tonaj 7,5 tone si DN 22 Braila – Gradistea – lim. Jud. Buzau se circula pe un singur sens. BAC-urile fac treceri spre judetul Tulcea si spre Insula Mare a Brailei. Nu mai sunt localitati isolate. Se actioneaza pe 10 sectoare de drum judetean pentru indepartarea suluri de zapada formate din cauza vantului si pentru facilitarea circulatiei pe ambele sensuri, astfel: DJ 202B:  sectorul Gurguieti – Latinu; DJ 202 D: DJ 202B (Scortaru Nou) –  DJ 202 A (Mihail Kogalniceanu); DJ 203 A: Caineni Bai – Plasoiu; DJ 203 S: sectorul Faurei – Surdila Gaiseanca; DJ 211 A: sectorul Bordei Verde –Viziru; DJ 211 B: Mihai Bravu-Baraganul – Victoria; DJ 211 C: Tataru – Coltea – Chichinetu-Ciocile; DJ 221: sectorul Ianca – Sutesti; DJ  221 B: Vadeni – Baldovinesti-Braila; DJ 255 A: sectorul Gropeni – Unirea si sectorul Romanu – Scortaru Vechi. Localitatile din zonele drumurilor judetene pe care se actioneaza se poate ajunge pe alte trasee.

Pe drumurile nationale, judetene si in municipiul Braila se actioneaza pentru largirea partii carosabile si pentru executarea de refugii pentru fluidizarea traficului. Toate localitatile sunt alimentate cu energie electrica si cu apa.

* Actiuni de deszapezire, transport alimente si carburanti desfasurate de structurile M.A.I. si M.Ap.N. *

Inspectoratul de Politie Judetean Braila: sunt constituite noua filtre de informare si pentru dirijarea traficului la iesire din municipiul Braila si patru pe drumurile nationale si judetene de pe raza judetului Braila.

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila: 44 jandarmi din cadrul I.J.J. Braila participa la actiuni de deszapezire in comuna Galbenu.

Unitati militare ale Ministerului Apararii Nationale: 48 militari din cadrul unitatilor M.Ap.N. din Braila participa la actiuni de deszapezire in orasul Faurei, comunele Surdila Greci si Filipesti si la transportul de carburant (motorina) asigurat de la rezervele de stat in 10 localitati afectate de ninsori. Se va distribui paine, conserve si apa minerala, achizitionate de consiliile judetene in localitatile Silistea, Maxineni, Scortaru Nou, Ramnicelu, Racovita, Visani, Galbenu, Bordei Verde, Ciresu, Stancuta, Victoria si Rosiori. Se efectueaza un transport cu lemne pentru o familie cu 10 copii din localitatea Movila Miresii.

Advertisements

Posted on 02/02/2014, in Eveniment, Social and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: