Accident rutier produs in orasul Insuratei


accident

accident

* In urma impactului, masina lovita a fost proiectata pe sensul opus, intrand in coliziune frontala cu un microbuz *

Ieri, 2 februarie 2014, la ora 15.30, politisti din cadrul Politiei orasului Insuratei au fost sesizati, prin apelul de urgenta 112, de un conducator auto, despre faptul ca, pe DE 584, la intrarea in orasul Insuratei, a avut loc un accident rutier soldat cu o victima.

In urma sesizarii, la fata locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Politiei orasului Insuratei, care a efectuat cercetari si a stabilit ca Dumitru M. (26 de ani), din comuna Zavoaia, in timp ce iesea cu autovehiculul din statia peco, situata la iesirea din Insuratei, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, care circula regulamentar pe DE 584, dinspre Slobozia catre Braila, si a intrat in coliziune cu acesta.

In urma impactului, masina lovita a fost proiectata pe sensul opus, intrand in coliziune frontala cu un microbuz condus de Valentin C. (35 de ani), din orasul Amara, judetul Ialomita.

Toti conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultand ca Dumitru M. avea in aerul expirat o concentratie de 0,61 mg/l alcool pur, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie. In urma producerii evenimentului a rezultat vatamarea corporala usoara a pasagerei din microbuz, Clemanta B. (38 de ani), din municipiul Slobozia, judetul Ialomita, care a fost transportata cu ambulanta la spital, unde i-au fost acordate ingrijiri medicale, fara sa fie necesara internarea. In cauza a fost intocmit dosar penal fata de soferul de 26 de ani, pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fiind sub influenta alcoolului.

Advertisements

Posted on 05/02/2014, in Infractional and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: