Arestat preventiv pentru trei infractiuni


Politisti in actiune

Politisti in actiune

* Barbatul a ajutat-o pe victima la treburile gospodaresti, a plecat si a revenit mai tarziu la locuinta acesteia, cand a patruns fara drept in curtea si in locuinta ei *

La data de 24 ianuarie 2014, la ora 19.00, Mihaila S., din municipiul Braila, a apelat numarul de urgenta 112 si a semnalat ca, in aceeasi zi, in jurul orei 17.00, mama lui, Florica S. (87 de ani), care locuieste singura intr-un imobil din municipiul Braila, a fost victima unui viol.

In cauza a fost constituita o echipa formata din specialist criminalist si  politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, care a desfasurat cercetari la fata locului si in teren, stabilind ca principalul suspect al faptei este Nicolae M. (37 de ani), domiciliat in Braila.

S-a stabilit ca, la data de 24 ianuarie 2014, barbatul a ajutat-o pe victima la treburile gospodaresti, a plecat si a revenit mai tarziu la locuinta acesteia, cand, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, a patruns fara drept in curtea si in locuinta ei, a agresat-o si, prin imobilizare, a intretinut cu ea raporturi sexuale.

De asemenea, s-a probat ca autorul a sustras din locuinta suma de 10 lei. Cel in cauza a fost retinut pe ordonanta si, la data de 31 ianuarie 2014, a fost prezentat de catre procurorul de caz Judecatoriei Braila, care a dispus arestarea lui preventiva, pe o perioada de 29 de zile, pentru infractiunile de violare de domiciliu si viol. A fost luata masura incarcerarii acestuia in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Braila. Judiciaristii au extins cercetarile si sub aspectul comiterii infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal si talharie.

Advertisements

Posted on 05/02/2014, in Infractional and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: