De doua saptamani este de negasit


disparut* Politistii cauta un brailean dat disparut de la domiciliu *

In ziua de 28 ianuarie 2014, in intervalul orar 17.00 – 21.00, numitul COTET MARCEL, in varsta de 56 ani, din comuna Frecatei, judetul Braila, a plecat din incinta Spitalului Judetean de Urgenta Braila – Sectia UPU, unde se afla pentru investigatii medicale, si nu a mai ajuns la domiciliu.

Politisti de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au desfasurat cercetari in teren si, intrucat situatia acestuia nu a fost clarificata, nefiind gasit, au solicitat darea lui in urmarire la nivel national.

Semnalmentele barbatului sunt: inaltime 150-160 cm, constitutie slaba, fata ovala, ten masliniu, par saten, incaruntit, tuns scurt, ochi caprui, fara semne particulare. imbracamintea si incaltamintea la data disparitiei: geaca din piele de culoare maron, pantalon din stofa gri, pantofi sport albi. Cine poate da relatii despre locul in care se afla barbatul dat disparut de la domiciliu este rugat sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie, ori sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Advertisements

Posted on 10/02/2014, in Realitatea zilnica and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: