Interventii in forta


OLYMPUS DIGITAL CAMERA* Pompierii braileni au actionat, ca de fiecare data, pentru asanarea unui teren de munitie ramasa neexplodata si la lichidarea unui incendiu *

In data de 6 februarie 2014, la ora 10.40, echipa pirotehnica a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila a executat o misiune de asanare a terenului de munitie ramasa neexplodata in municipiul Braila, la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, unde un muncitor din care executa lucrari de demolare a descoperit un proiectil exploziv calibrul 76 mm, in stare avansata de oxidare. Acesta a anuntat dispeceratul inspectoratului prin numarul de urgenta 112. Proiectilul a fost ridicat, transportat si depozitat in siguranta. In momentul descoperirii unor astfel de elemente de munitie, trebuie anuntate de urgenta Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta, organele de politie sau autoritatile publice locale.

In data de 7 februarie 2014, la ora 05.30, Detasamentul 1 de Pompieri Braila a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apa si spuma pentru limitarea si lichidarea unui incendiu la locuinta lui Lucian C. din municipiul Braila. Imprejurarea care a dus la producerea incendiului a fost un cos de fum neprotejat termic fata de materiale combustibile. Au ars 100 mp. acoperis din lemn acoperit cu tabla, grinzi din lemn de la acoperis si bunurile care aflau depozitate in pod. Nu s-au inregistrat victime”, a declarat lt.-col. Stefan Stoian, purtator de cuvant ISU Braila.

Advertisements

Posted on 10/02/2014, in Eveniment, Social and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: