Campanie de prevenire


alimente oferite de jandarmi* Jandarmii braileni desfasoara pana pe 30 aprilie 2014 o ampla campanie de prevenire, fiind la editia a doua *

Pana pe 30 aprilie 2014, se desfasoara etapa a II-a a campaniei nationale de informare, prevenire si dialog social – “Jandarmeria pe intelesul tuturor”, sub egida “Jandarmeria – partener de dialog social”.

In cadrul acestei etape, vor fi organizate sesiuni de comunicare cu reprezentanti ai ONG –urilor, ai asociatilor patronale, ai mediului sindical si ai altor institutii. Aceste intalniri vor avea ca scop: prevenirea si combaterea violentei pe timpul manifestarilor publice, manifestarilor sportive si cultural artistice, prin respectarea legislatiei in vigoare, promovarea si respectarea drepturilor omului si libertatilor cetatenesti.

Pentru lamurirea aspectelor legale privind organizarea manifestarilor cu caracter public, Jandarmeria incurajeaza organizatorii sa i se adreseze cu incredere, prin dialog putand fi evitate actiuni si fapte de incalcare a legii. Jandarmeria nu are culoare politica, are doar culoarea bleu-jandarm , misiunile de asigurare a ordinii publice la manifestari de orice natura organizate si desfasurate in spatiul public fiind executate cu impartialitate, indiferent de calitatea organizatorului acestora. Masurile luate de jandarmi in executarea misiunilor specifice nu au scopul de a ingradi libertatea de miscare sau alte drepturi constitutionale, ci de a asigura siguranta fizica a organizatorilor, participantilor si  fortelor de ordine”, a declarat plt. major Sorin Neftode, purtator de cuvant al IJJ Braila.

Advertisements

Posted on 13/02/2014, in Infractional, Invatamant, Social and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: