Campion la furt


Inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila

Inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila

* Politistii i-au probat comiterea a noua furturi *

Politisti din cadrul Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru si Postului de Politie Comunal Tufesti au desfasurat cercetari in cauze inregistrate cu autori necunoscuti si l-au identificat pe Octavian C. (21 de ani), din comuna Tufesti, caruia i s-a stabilit ca, in ziua de 8 februarie 2014, in jurul orei 16.45, a intrat fara drept in locuinta unei localnice de 88 de ani si, sub amenintarea cu cutitul, i-a solicitat bani.

De asemenea, s-a stabilit ca, in aceeasi zi, la ora 19.00, acelasi tanar i-a sustras brailencei Gianina P. (33 de ani), poseta dintr-o autoutilitara, lasata neasigurata pe o strada din localitatea Tufesti. In poseta se aflau portofelul cu documente personale, suma de 50 de lei, si un telefon mobil, toate in valoare de 800 de lei.

Celui in cauza i s-a mai dovedit ca, in ziua de 8 ianuarie 2014, i-a sustras unui localnic o bicicleta, in valoare de 400 de lei, din fata unui magazin din comuna. Tanarul in cauza a fost depistat si adus la cercetari, stabilindu-i-se ca a mai comis sase furturi inregistrate cu autori necunoscuti, prejudiciul total fiind de 11.181 de lei, din care a fost recuperata o proportie de 80%. Acesta va fi cercetat in stare de libertate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale si recuperarii intregului prejudiciu”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Advertisements

Posted on 13/02/2014, in Infractional and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: