Lovire sau alte violente


incatusat* O femeie si-un barbat au fost loviti, motiv pentru care au depus plangeri penale la Politie *

La data de 11 februarie 2014, la ora 11.25, Lenuta S. (56 de ani), din comuna Sutesti, a sesizat la Politia orasului Ianca faptul ca, in urma cu putin timp, pe fondul unui conflict spontan, fiica ei, Fanica S. (31 de ani), a fost lovita de concubinul acesteia, Sandel P. (33 de ani). Dupa primirea sesizarii, politistii Postului de Politie Comunal Sutesti s-au deplasat la fata locului si au stabilit ca cele sesizate se confirma, intocmind acte premergatoare cercetarii penale. Victima a solicitat ingrijiri medicale si a formulat plangere impotriva concubinului, pentru infractiunea de lovire sau alte violente.

Ieri, la ora 17.30, Gigi B. (46 de ani), din municipiul Bucuresti, fara forme legale din comuna Rosiori, judetul Braila, a sesizat la politie, apeland numarul 112, faptul ca, in aceeasi zi, in timp ce se deplasa pe o strada din localitatea de domiciliu, a fost lovit cu pumnii in zona fetei de localnicul Petre M. (26 de ani). Din primele cercetari desfasurate de politisti a rezultat ca aspectele sesizate se confirma. Persoana agresata a depus plangere penala pentru infractiunea de lovire sau alte violente.

Advertisements

Posted on 13/02/2014, in Eveniment, Infractional, Realitatea zilnica and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: