Statiile de pompare de evacuare, puse in functiune


inundatii 1* Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare – Filiala Judeteana Braila a pus in functiune statiile de pompare de evacuare *

Pentru prevenirea inundarii localitatilor si baltirilor pe suprafetele agricole in urma topirii zapezii, Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare – Filiala Judeteana Braila a pus in functiune statiile de pompare de evacuare (SPE) din Valea Encii pentru evacuarea apei din zona Comaneasca, Scortaru Vechi si Traian, SPE Braila pentru evacuarea apei din cartierele Lacu Dulce, Pisc si comuna Vadeni, sat Praporgescu, SPE Gura Garlutei pentru evacuarea apei din comuna Stancuta, satele Stanca si Polizesti si SPE Maxineni pentru evacuarea apei din comunele Maxineni si Salcia Tudor.

De asemenea, au fost facute cereri de catre primarii din comunele Dudesti, Frecatei, Movila Miresii si Silistea pentru punerea in functiune a statiilor de pompare de evacuare de pe teritoriul acestora, cereri ce au fost aprobate prin hotarare a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila, in sedinta extraordinara care a avut loc astazi, la sediul Prefecturii Braila.

In cadrul sedintei, la propunerea directorului Directiei de Sanatate Publica Braila, urmeaza sa se deruleze o actiune de sterilizare a fantanilor individuale din gospodariile cetatenilor din judet. Aceasta activitate se va desfasura in perioada urmatoare de catre Comitetele Locale pentru Situatii de Urgenta, sub indrumarea specialistilor D.S.P. Braila, pentru cele aproximativ 3.700 de fantani individuale aflate in evidenta primariilor.

Advertisements

Posted on 13/02/2014, in Agricultura, Eveniment, Realitatea zilnica and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: