Competitii sportive in siguranta


P1130246    jandarmerie 26022014 * Jandarmii braileni asigura ordinea si linistea publica la competitiile sportive *

Premergator reluarii returului campionatului de fotbal al ligii a II-a, astazi, 26 februarie 2014, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila, a avut loc o convocare de pregatire in vederea realizarii unei bune cooperari intre factorii implicati in organizarea competitiilor sportive din punct de vedere al ordinii publice.

La intalnire au participat reprezentantii Jandarmeriei Braila, Inspectoratul de Politie Judetean Braila, Inspectoratul pentru Situa

tii de Urgenta, Politia Locala Braila, ai conducerii clubului C.F. Braila, dar si reprezentantii societatii specializate de paza si protectie care asigura ordinea publica in Stadionul Municipal Braila.

P1130238   jandarmi26022014

Pe durata convocarii au fost dezbatute obligatiile organizatorilor de competitii și personalului de ordine și siguranța, conform prevederilor Legii nr. 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive cu modificarile si completarile ulterioare.

P1130241   jandarmerie26022014

Cu aceasta ocazie, amintim faptele de natura penala incriminate de aceasta lege: patrunderea sau incercarea de patrundere fara drept, prin orice mijloace, pe suprafata de joc; portul sau incercarea de a introduce in incinta arenei sportive cutit, pumnal, sis, box, castet ori alte asemenea obiecte, fabricate sau confectionate anume pentru taiere; impungere ori lovire, precum si a dispozitivelor pentru socuri electrice; detinerea sau incercarea de a introduce in incinta arenei sportive a substantelor iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte; confectionarea, detinerea, incercarea de a introduce, introducerea, folosirea sau orice alta operatiune fara drept cu produse incendiare, materii explozive, inclusiv articole pirotehnice, indiferent de categorie, in incinta arenei sportive”, a declarat plutonier major Sorin Neftode, purtator de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila.

Advertisements

Posted on 04/03/2014, in Infractional, Social, Sport. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: