Dragostea nu are varsta


valentine3* Tinerii si persoanele de varsta a 2-a si a 3-a si-au demonstrat iubirea care o poarta fata de partener intr-un cadrul festiv, care a avut loc la Casa Memoriala “Petre Stefanescu Goanga” *

Vineri, la Casa Memoriala “Petre Stefanescu Goanga” s-a desfasurat un eveniment care a avut ca scop sarbatorirea celui mai frumos sentiment ce-l pot avea 2 oameni, si anume iubirea. In momentul in care cuplurile si-au facut aparitia la Casa Goanga, ei au fost intampinati cu flori si bomboane. La mezanin au avut loc recitaluri de poezii de dragoste pe acorduri de pian sustinute de elevi de la Liceul de Arta “Hariclea Darclee”. Tot la mezanin a avut loc concursul de dans, prin intermediul caruia tinerii si persoanele de varsta a 2-a si a 3-a si-au aratat inca o data iubirea in fata partenerului. La subsol si mansarda s-au desfasurat concursuri si expozitii care au avut ca tematica IUBIREA. Tot la subsol a avut loc si un concurs de karaoke. La finalul celor doua concursuri, cel de dans si karaoke, primele cele mai bune 3 perechi si primii 3 cantareti au primit premii constand in cutii de bomboane in forma de inimioara.

Evenimentul a fost organizat de Primaria Braila si Consiliul Judetean, avand ca parteniri Teatrul “Maria Filloti”, Casa de Cultura a Municipiului, Liceul de Arta “Hariclea Darclee”, Art Event si Consiliul Judetean al Elevilor Braila.

Advertisements

Posted on 04/03/2014, in Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: