Obligatii fiscale de respectat


Directia Finante Publice Braila

Directia Finante Publice Braila

* Trebuie depusa declaratia pe propria raspundere a persoanei *

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Galati reaminteste contribuabililor care nu au desfasurat activitate de la constituire pana la data de 31 decembrie 2013 ca trebuie sa depuna la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice, in termen de 60 de zile de la incheierea exercitiului financiar, respectiv 3 martie 2014, o declaratie pe propria raspundere a persoanei care are obligatia gestionarii entitatii.

Declaratia trebuie sa cuprinda toate datele de identificare ale entitatii, respectiv: denumirea completa (conform certificatului de inmatriculare); adresa si numarul de telefon; numarul de inregistrare la registrul comertului; codul unic de inregistrare; capitalul social.

Declaratia pe propria raspundere se poate depune direct la registratura unitatilor teritoriale ale MFP sau la oficiile postale, prin scrisori cu valoare declarata.

Nedepunerea declaratiei pe propria raspundere din care sa rezulte ca entitatile nu au desfasurat activitate se sanctioneaza cu amenda de la 100 lei la 200 lei, conform prevederilor art. 42 alin. (1) din Legea contabilitatii nr. 82/1991, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Advertisements

Posted on 04/03/2014, in Finante. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: