Politia, in actiune


catuse* Prinsi in trafic de politistii braileni si buzoieni *

In dimineata de 13 februarie 2014, la ora 10.00, politisti de la Sectiei 3 de Politie Rurala Faurei s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca persoane necunoscute au fortat lacatele de la usa de acces a statiei de irigatii din localitatea Visani, si au incercat sa sustraga componente metalice.

Acestia au fost suprinsi si de catre agentul de paza, moment in care au fugit cu un autoturism, fiind urmariti in trafic de politisti, pe DJ 203 A, pana in comuna Ghergheasa, judetul Buzau, unde, cu sprijinul lucratorilor din cadrul Sectiei de Politie Ramnicelu, judetul Buzau, au fost opriti si identificati. Politistii au observat ca, pe parcursul urmaririi, ocupantii autoturismului au aruncat un rucsac, stabilind ulterior ca in el era un foarfece tip “gura de lup” si alte instrumente asemanatoare pentru taiat si rupt obiecte metalice.

Ocupantii autoturismului au fost identificati ca fiind brailenii Iulian S. (21 de ani), conducatorul auto, Dumitru V. (27 de ani), Stanel D. (27 de ani) si Adrian D. (21 de ani).

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat, conform prevederilor Art. 32, raportat la Art. 229 Cod Penal.

Advertisements

Posted on 04/03/2014, in Infractional. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: