Nicu Alifantis vine la Braila


alifantis-mozaic* Luni, 31 martie 2014, artistul brailean Nicu Alifantis, va concerta la Teatrul „Maria Filotti” * Persoanele care sunt iubitoare de muzica folk trebuie sa stie ca pretul biletului este de 60 lei *

In perioada 23 februarie – 30 aprilie 2014 se va desfasura Turneul National Nicu Alifantis “40 de ani de muzica – Mozaic” inceput in 16 decembrie la Cluj. Orasele in care vor avea loc concertele din cadrul turneului vor fi: Timisoara, Arad, Lugoj, Resita, Deva, Sibiu, Alba Iulia, Ramnicu Valcea, Craiova, Pitesti, Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Barlad, Focsani, Ploiesti, Brasov, Sighisoara, Targu Mures, Sfantu Gheorghe, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Bistrita, Turda, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Giurgiu, Bacau, Buzau, Mizil, Petrosani, Targu Jiu, Caracal, Drobeta Tr. Severin, Targoviste. Concertul de la Braila este programat luni, 31 martie, de la ora 19.00, la Teatrul „Maria Filotti”, iar pretul biletului este de 60 de lei.

„Mozaic” este cel mai nou album al artistului brailean, iar promovarea acestuia, lansat inca din luna mai a anului trecut, se va face in 40 de concerte in tara. Numarul concertelor are o semnificatie aparte, pentru ca anul acesta Nicu Alifantis a implinit 40 de ani de cand slujeste neconditionat, cu mult drag, respect, iubire si recunostinta publicul, caruia ii datoreaza insasi existenta sa artistica.

Advertisements

Posted on 06/03/2014, in Cultura, Eveniment, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: