Curatenie in tot orasul


gropi braila* De saptamana viitoare incep plombarile gropilor si curatenia de primavara. Municipalitatea s-a pregatit temeinic pentru demararea actiunilor de astupare a gropilor care si-au facut aparitia ca ciupercile dupa ploaie *

Primarul municipiului Braila, Aurel Simionescu, a declarat, in cadrul conferintei de presa, ca municipalitatea s-a pregatit temeinic pentru demararea actiunilor de astupare a gropilor. Este bine stiut faptul ca, acest lucru se intampla de ceva ani, gropile facandu-si aparitia dupa sezonul rece, ca ciupercile dupa ploaie. Edilul-sef a mentionat ca Politia Locala a efectuat un inventar al gropilor existente in municipiul nostru, urmand ca de saptamana viitoare sa se inceapa actiunile de plombare. Scapate din vizorul administratiei locale si Politiei Locale nu vor fi nici deseurile depozitate la voia intamplarii de unii cetateni certati cu bunul simt.

Politia Locala a facut un inventar al gropilor si deseurilor depozitate la voia intamplarii. Am dat un CD cu aproximativ 100 de pozitii in care am identificat gunoi pus in alte locuri decat unde trebuie sa fie dus.Viceprimarul Doinita Ciocan a avut o discutie cu operatorii de salubritate. Am stabilit ca de saptamana viitoare sa incepem curatenia de primavara. Din punct de vedere al gropilor, este facut un inventar. Se va intra pe fiecare zona in parte. Dupa ce se vor termina lucrarile intr-o zona se va intra pe alta. Imi doresc ca pana de pasti gropile sa fie astupate”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

Si cum primarul Aurel Simionescu doreste ca municipiul sa capete un aspect mai placut, se va interveni si la arterele principale, mai ales cele care fac legatura dintre Centura si oras, realizandu-se lucrari de reparatie a carosabilului.

Am inceput demersurile pentru ceea ce inseamna intrarile in municipiu. Este vorba de studiul de fezabilitate pentru cele 4 intrari importante, adica Buzaului, Vizirului, Ramnicu Sarat si Vidin. Dupa aceasta procedura, vom intra pe ele pentru realizarea de lucrari de reparatie a carosabilului. Avem o prima transa pentru a lucra pe aceste intrari de 30 miliarde lei vechi, insa o astfel de lucrare costa aproximativ 50 – 60 miliarde lei vechi. Deci va trebui sa punem si noi bani. Sensul giratoriu de la capatul lui 4 vrem sa-l facem, la fel si cele de la Focsani si Baldovinesti. As vrea ca in 2 ani de zile sa incercam sa asezam lucrurile”, a mai zis edilul-sef.

Advertisements

Posted on 16/03/2014, in Eveniment, Realitatea zilnica. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: