Opozitia are mai putine avantaje fata de conducerea statului


varujan-vosganian* Vicepresedintele Partidului National Liberal, senatorul Varujan Vosganian, a fost prezent, miercuri, 12 martie 2014, la Braila. Scopul principal al vizitei a avut o conotatie culturala. Insa demnitarul a facut o scurta oprire la sediul Partidului National Liberal Braila *

 

Prezent la Braila pentru a-si lansa cartea “Jocul celor o suta de frunze si alte povestiri”, senatorul Varujan Vosganian, vicepresedintele Partidului National Liberal, a precizat ca, facand parte din opozitie, exista mai putine sanse sa se obtina ceea ce se doreste pentru binele populatiei, comparativ cu ocuparea unei functii de partea celor care se afla la conducerea statului, caz in care sunt mai multe parghii ce pot fi utilizate in favoarea cetatenilor. Senatorul liberal a declarat ca referitor la unul dintre cele mai importante domenii de activitate, si anume economia, in momentul de fata contextul economic este favorabil Romaniei, lucru pe care l-a anuntat si la Ministerul Economiei. Varujan Vosganian a avertizat Guvernul ca Romania are o economie in crestere, atat pe partea de industrie, cat si pe cea de export, datorita resurselor create in timpul guvernarii din perioada 2005 – 2008.

Senatorul Vosganian a mentionat ca partidul pe care il reprezinta si-a manifestat neincrederea fata de capacitatea Guvernului de a gestiona treburile tarii, in virtutea programului de guvernare, o data cu anuntarea listei. De asemenea, vicepresedintele liberalilor a mai adaugat ca formatiunea politica doreste in plus sa aiba elemente privind activitatea Guvernului, pe o anumita perioada de timp.

Advertisements

Posted on 16/03/2014, in Economie, Politica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: