Ruperea USL, moment trist


varujan-vosganian* Senatorul Partidului National Liberal Varujan Vosganian a vorbit miercuri 12 martie 2014, intr-o conferinta de presa sustinuta la Braila, despre ruptura USL si efectul asupra europarlamentarilor *

Vicepresedintele Partidului National Liberal, Varujan Vosganian, aflat la Braila, a vorbit, in cadrul conferintei de presa, despre dezamagirea cauzata de ruptura Uniunii Social Liberale. Senatorul liberal s-a aratat profund dezamagit si considera ca aceasta despartire ar putea afecta rezultatele alegerilor europarlamentare. Mai mult decat atat, Vosganian a explicat ca aceasta rupere nu ar trebui sa surprinda pe nimeni, mai ales ca a fost dorita de multi.

Ruperea USL a fost deceptie la fel de mare pentru votantii USL, cat fost si pentru mine. Ce pot sa va spun este ca, aceasta nu este decat o lectie din care noi trebuie sa invatam ca trebuie sa ne respectam oricum ar fi promisiunile facute oamenilor. Oricum, ani la rand toata lumea anunta aceasta ruptura si multe televiziune s-au chinuit sa ne desparta. S-au facut sute de pronosticuri cu data la care se va rupe USL. Este un moment trist pentru romani”, a declarat Varujan Vosganian.

Senatorul a vorbit si despre piatra de incercare pe care o reprezinta alegerile europarlamentare, pentru viitorul Partidului National Liberal. Acesta sustine ca membrii PNL trebuie sa se ocupe mai bine de organizarea filialelor in aceasta perioada.

Trebuie sa ne organizam mai mult in perioada aceasta, pentru ca timp de un an ne-am ocupat mai mult de guvernare si nu ne-am ocupat de organizarea noastra. Ne propunem sa obtinem un scor bun la aceste alegeri europarlamentare. Trebuie sa le aratam oamenilor ca noi ca si partid contam”, a conchis Varujan Vosganian.

Advertisements

Posted on 16/03/2014, in Administratie, Economie, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: