Spitalul Judetean, fara manager


rodica sin* De ceva timp se vehiculeaza ca Rodica Sin nu mai ocupa functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Braila. Iata ca zvonul a fost confirmat vineri de presedintele Partidului Social Democrat Braila, Gheorghe Bunea Stancu *

In cursul acestei saptamani s-a vehiculat ca Spitalul Judetean de Urgenta Braila a ramas fara manager. Potrivit zvonului, Rodica Sin ar fi parasit conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Braila, iar locul acesteia a fost preluat de directorul medical doctor Mihail Iugulescu, asigurand interimatul pana la organizarea concursului de ocupare a postului de manager. Vineri, in cadrul conferintei de presa, presedintele Partidului Social Democrat Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a confirmat ca Rodica Sin a demisionat din functia de manager al Spitalului Judetean Braila, sustinand ca decizia s-a luat de comun acord, pe cale amiabila. Gheorghe Bunea Stancu a mentionat ca despartirea s-a produs din cauza unor lucruri care se intamplau in unitatea spitaliceasca braileana cu care nu era de acord.

La finele lunii ianuarie 2014, Rodica Sin a sustinut concursul pentru ocuparea postului de manager, obtinand nota 9,45. Facem precizarea ca in vara lui 2010, conducerea Consiliului Judetean Braila a numit-o pe Rodica Sin in functia de manager interimar al spitalului. In 2012, aceasta a sustinut concurs pentru ocuparea postului, obtinand fara 10 sutimi nota 10.

Eu va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat in toata aceasta perioada de timp si pentru sustinerea dumneavoastra si colegilor de la spital. Braila ramane aproape de sufletul meu”, a declarat fostul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Braila, Rodica Sin.

Advertisements

Posted on 16/03/2014, in Eveniment, Realitatea zilnica. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: