Alexandru Nazare lupta pentru drepturile fermierilor braileni


nazare-pdl* Deputatul Nazare il interpeleaza pe ministrul Agriculturii Daniel Constantin in privinta nemultumirilor crescatorilor de bovine din judetul Braila *

Deputatul Partidului Democrat Liberal Braila Alexandru Nazare i-a adresat o interpelare ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, cu privire la situatia crescatorilor de bovine din judetul Braila. In baza acestui instrument parlamentar, ministrul Daniel Constantin este invitat sa raspunda in legatura cu toate conditiile excesive impuse crescatorilor de bovine din Braila pentru a primi subventiile pentru anul 2013.

Am avut mai multe intalniri cu reprezentanti ai agentilor economici din Braila, iar una dintre problemele intens semnalate a fost ca la acordarea subventiei pentru bovine pe anul 2013, proprietarilor de animale li s-au solicitat adeverinte de la Asociatia Crescatorilor de Bovine, atat membrilor asociatiei, cat si proprietarilor care nu au calitatea de membru. De aceea, l-am interpelat pe ministrul Constantin in privinta motivului pentru care Asociatia Crescatorilor de Bovine cere informatii despre persoanele care nu sunt membre ale Asociatiei. In plus, l-am intrebat pe ministrul Daniel Constantin de ce Asociatia Crescatorilor de Bovine a perceput un pret de 30 lei pentru eliberarea acestor adeverinte, desi oficial s-a comunicat ca acestea vor fi eliberate gratuit. Nu in ultimul rand, l-am intrebat pe Daniel Constantin care este motivul pentru care crescatorii de bovine, care au un efectiv mai mare de 20 capete, sunt obligati sa fie inscrisi in Registrul Genealogic, in conditiile in care taxa de inscriere pe cap de animal reproducator este de 130 lei. Acestea sunt probleme reale cu care se confrunta crescatorii de bovine din judetul Braila si cred ca ministrul Constantin are datoria de a da raspunsuri rapide si la obiect”, a declarat deputatul Alexandru Nazare.

Advertisements

Posted on 18/03/2014, in Politica, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: