Stancu ar putea sa nu participe la numirea noului prefect


stancu-cj* Vasilica Vilcu, noul prefect al Brailei, ar putea deveni victima colaterala in razboiului deschis dintre presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, si senatorul PC Braila, Mihai Danut *

In cadrul ultimei conferinte de presa, Gheorghe Bunea Stancu s-a declarat nemultumit de noul prefect, dand de inteles ca programul incarcat pe care il are este posibil sa nu ii permita participarea la depunerea juramantului de catre noul prefect.

Prefectura Braila pare sa devina un camp de lupta pentru ambitiile politicienilor braileni. Daca senatorul conservator Mihai Danut a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a pastra postul de prefect in curtea PC, Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ Braila,  recunoaste cu greu ca  a fost invins pe propriul teren. Pana deunazi, presedintele Consiliului Judetean se plangea ca numirea intarzie sa apara, dar acum, ca avem prefect, da de inteles ca nu este cea mai buna alegere. Presedintele PSD Braila spune ca nu are nimic personal cu Vasilica Vilcu, ci mai degraba cu faptul ca numirea ei nu a primit acceptul sau.

Gheorghe Bunea Stancu a declarat: „Eu am lucrat in perioada 2004 – 2012 cu prefecti care nu imi erau prieteni, nu imi erau apropiati. Problema noastra nu este cu cine lucram. Eu cred ca meritam mai mult in ceea ce priveste numirea prefectului. Nu lucreaza  Bucurestiul cu el si nici PC-ul, noi lucram! Cand a fost greu, si a fost, cu prefectul, l-au adus pe Stancu din vacanta sa rezolve problemele”.

Presedintele CJ este atat de deranjat de faptul ca nu a fost consultat cu privire la numirea de la sefia Prefecturii, incat a declarat ca va participa la depunerea juramantului Vasilicai Vilcu doar daca timpul ii va permite.

Advertisements

Posted on 18/03/2014, in Eveniment, Politica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: