Accidentat pe B-dul Dorobantilor


accident* Un batran, in varsta de 85 de ani, aflat in stare de ebrietate, a fost lovit de o conducatoare auto, dupa ce a incercat sa traverseze strada prin loc nepermis *

Astazi, la ora 13.31, aflata cu vehiculul marca Audi pe Bulevardul Dorobanti, o conducatoare auto, de 22 ani, a accidentat un pieton. Victima, in varsta de 85 de ani, a incecat sa traverseze in fuga strada, prin loc nepermis, moment in care a fost lovit de soferita. La fata locului s-a deplasat imediat un echipaj de politie si o salvare. Barbatul, care avea o alcoolemie de 0,19 mg/l alcool pur in aerul expirat, a fost transportat la spital, pentru acordarea ingrijirilor medicale de specialitate.

Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, victima avea concentratie de 0,19 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost transportat la sectia UPU a Spitalului Judetean. A fost intocmit dosar penal pentru vatamare din culpa”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al IPJ Braila.

Advertisements

Posted on 20/03/2014, in Infractional. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: