Ministrul Finantelor Publice, Ioana-Maria Petrescu, va continua consultarile cu reprezentantii transportatorilor


Ioana Petrescu - ministrul Finantelor Publice

Ioana Petrescu – ministrul Finantelor Publice

* Ministrul Finantelor Publice Ioana-Maria Petrescu, a participat miercuri, 26.03.2014, alaturi de premierul Victor Ponta, la intalnirea cu reprezentantii  Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania *

In urma consultarilor, a fost luata decizia de a identifica un set de masuri  in sprijinul transportatorilor care isi desfasoara activitatea in mod corect. Masurile vizeaza posibilitatea recuperarii de catre transportatori a unei parti din acciza suplimentara la combustibil, care va intra in vigoare incepand cu data de 1 aprilie 2014.

„Cred in beneficiile consultarilor reale, asa cum au fost si cele de astazi cu reprezentantii transportatorilor. Vom continua dialogul pana cand vom ajunge la cea mai buna formula, avantajoasa  atat pentru transportatori, cat si pentru economie”, considera ministrul Finantelor Publice.

In cursul zilei de 27.03.2014, ministrul  Finantelor Publice, Ioana-Maria Petrescu, secretarul de stat Dan Manolescu, impreuna cu o echipa tehnica din M.F.P., vor continua dialogul cu reprezentantii transportatorilor, la sediul Guvernului. In urma discutiilor de joi, M.F.P. va definitiva un proiect de act normativ  care sa dea posibilitatea transportatorilor de a recupera o parte din acciza suplimentara la carburanti.

Advertisements

Posted on 27/03/2014, in Finante, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: