Aproximativ 700.000 cereri pentru suprafata agricola


agricultura5* In cadrul Campaniei de primire a cererilor de plata pe suprafata au fost depuse un numar de 695.723 cereri de plata, pentru o suprafata de aproximativ 4 milioane hectare *

Agentţia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, in perioada 3 martie – 28 aprilie 2014, au fost depuse, in cadrul Campaniei de primire a cererilor de plata pe suprafata, un numar de 695.723 cereri de plata, pentru o suprafata de aproximativ 4 milioane hectare.

Reamintim ca APIA a lansat la data de 3 martie 2014 Campania de primire a cererilor de plata pentru schemele/masurile de sprijin pe suprafata pentru anul in curs.

Pentru a beneficia de sprijinul financiar pe suprafata fermierii trebuie sa depuna la Centrele APIA, in intervalul 3 martie – 15 mai 2014, o singura cerere de plata. Pentru depunerea cererilor de plata incepand cu data de 16 mai se vor aplica penalitati de 1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere. Dupa data de 9  iunie 2014 cererea de sprijin nu mai este admisa la calcul.

APIA invita fermierii care nu au mai beneficiat de aceasta schema de sprijin sa depuna cerere la centrul judetean sau local la care sunt arondati, iar actualii fermieri beneficiari sa depuna cerere conform invitatiei primite / programarii afisate la centrele APIA.

Advertisements

Posted on 06/05/2014, in Agricultura, Social and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: