Campanie pentru sustinerea candidaturii lui Victor Ponta


ponta

* UNPR a lansat pe 27 aprilie 2014 o campanie de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii lui Victor Ponta la Presedintia Romaniei *

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei informeaza ca a fost lansata campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii lui Victor Ponta la Presedintia Romaniei.

Politica romaneasca are nevoie de o viziune puternica si de durata. Romania are nevoie de un presedinte care sa dezvolte relatii care sa asigure progresul tarii noastre. Victor Ponta si-a asumat un alt stil de conducere, o alta mentalitate referitoare la felul in care romanii trebuie sa priveasca spre viitor intr-un mod optimist, fara ingradirea drepturilor. Sunt doar cateva dintre motivele pentru care UNPR sustine candidatura lui Victor Ponta la Presedintia Romaniei”, a declarat presedintele organizatiei Braila a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Petrea Dorin-Silviu.

UNPR Braila informeaza faptul ca toti membrii si simpatizantii de partid si-au exprimat intentia de a-l sustine pe Victor Ponta pentru functia de presedinte al Romaniei. In acest sens, tinerii se vor mobiliza pentru strangerea de semnaturi, astfel incat din luna noiembrie romanii sa poata avea un presedinte credibil.

Tineri, batrani, femei, barbati sau pensionari, cu totii ne dorim un presedinte care sa ne reprezinte si sa lupte pentru interesul fiecaruia dintre noi. Victor Ponta sustine valorile familiei, ale muncii, ale integritatii si acestea il califica pentru Presedintia Romaniei”, a completat presedintele organizatiei Braila a UNRP, Petrea Dorin-Silviu.

Advertisements

Posted on 06/05/2014, in Politica, Social and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: