Doi braileni prinsi la braconaj piscicol


braconaj

* Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au depistat, pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol, doi barbati care desfasurau activitati de pescuit fara a detine autorizatii in acest sens *

 

In data de 2 mai 2014, in intervalul orar 04.00 – 12.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au desfasurat o actiune specifica pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol in perioada de prohibitie.

Cu aceasta ocazie, politistii de frontiera au depistat, pe Lacul Curcubeu din Parcul Natural Balta Mica a Brailei, doi barbati, care pescuiau neautorizat folosind plase de pescuit din ata.

In urma verificarilor specifice efectuate, politistii de frontiera au stabilit ca cei doi barbati au domiciliul in comuna Marasu si impreuna capturasera cantitatea de 11 kilograme de peste speciile caras si platica. Cantitatea de peste in valoare de 143 de lei a fost predata unei unitati de profil pentru valorificare. Pe numele celor doi barbati, politistii de frontiera braileni au intocmit lucrari penale pentru savarsirea infractiunilor de pescuitul comercial in habitatele piscicole naturale, prin orice metode si mijloace, al pestilor si al altor vietuitoare acvatice, in perioada de prohibitie si in zonele de protectie si producerea, importul, detinerea, comercializarea, sau folosirea la pescuit de catre persoanele neautorizate a oricaror unelte de pescuit comercial”, a declarat comisar de politie Irimia Ion, purtator de cuvant al Sectorului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati.

Advertisements

Posted on 06/05/2014, in Eveniment, Infractional and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: