Locuri de munca in strainatate


Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila

* In atentia persoanelor care doresc un loc de munca in UE/SEE. Aproximativ 170 joburi puse la bataie *

In primul trimestru al anului 2014, prin intermediul compartimentului EURES, din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, au fost oferite servicii de informare, consiliere, mediere unui numar de 57 persoane interesate sa obtina un loc de munca in Uniunea Europeana/Spatiul Economic European, din care 8 persoane au obtinut contracte de angajare in Spania, Danemarca, Portugalia si Germania.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila aduce la cunostinta persoanelor care doresc sa ocupe un loc de munca in UE/SEE faptul ca, la aceasta data, prin intermediul retelei EURES, sunt puse la dispozitie de catre angajatorii din Ungaria, Irlanda, Norvegia, Germania, Slovenia, Spania, Anglia, un numar de 168 locuri de munca vacante. In Ungaria sunt puse la bataie 75 de locuri de munca pentru meseria de sofer autocamion, termenul limita pentru aplicare fiind data de 1 iulie 2014. In Irlanda sunt 2 locuri de munca, unul pentru      medic specialist psihiatru si altul pentru medic specialist oftalmolog, termen limita pentru aplicare fiind 1 iunie 2014 sunt necesare cunostinte de limba engleza fluent. Norvegia pune la dispozitie 4 locuri de munca, pentru inginer hydraulic si planificator proiect, cate un job, termenul limita pentru aplicare fiind 31 mai 2014; necesitand si cunostinte de limba engleza fluent ( scris si vorbit); precum si 2 joburi pentru tehnician mecanic service, solicitandu-se certificat de tehnician mecanic in industria constructiilor; iar termenul limita pentru aplicare este 15 mai 2014; cunostinte limba engleza foarte bine; constituie avantaj cunoasterea unei limbi scandinave. In Germania sunt oferite 3 locuri de munca, cate unul pentru maistru sisteme de securitate cai ferate, solicitandu-se calificare in domeniul tehnologiei de control si securitate cai ferate; inginer in electrotehnica (transport feroviar); specialist software: Pentru aceste 3 meserii termenul limita pentru aplicare este 31 mai 2014, fiind necesare cunostinte bune de limba germana, dar si limba engleza. Slovenia ofera un job, medic stomatolog, specialist ortodontie, termen limita pentru aplicare – 15 mai 2014; cunostinte limba engleza/slovena/sarba.

In Spania sunt puse la dispozitie 33 locuri de munca: 10 – inginer proiectare utilaje (termen limita pentru aplicare – 24 mai 2014; cunostinte de limba engleza); 10 – inginer pentru sectorul auto si aeronautic (termen limita pentru aplicare – 24 mai 2014; cunostinte foarte bune de limba engleza si germana); 10 – inginer software integrat (termen limita pentru aplicare – 24 mai 2014; cunostinte bune de limba engleza; 3 – inginer (specializare: mecanic, industrie, electric, mecatronica, etc.). Aceste posture oferite pot fi ocupate de tineri fara experienta, dar si de candidati cu experienta, termenul limita pentru aplicare fiind 24 mai 2014. In Anglia exista 50 locuri de munca pentru postul de asistent medical generalist. Se solicita minim 6 luni experienta, inregistrare in MMC (Colegiul Profesional al Moaselor si Asistentelor Medicale din UK ). Termenul limita pentru aplicare este 31 mai 2014; sunt necesare cunostinte de limba engleza, nivel mediu.

Persoanele interesate, care au domiciliul in judetul Braila, pot obtne informatii suplimentare la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, din B-dul Dorobantilor, nr. 603-605, parter, Compartiment EURES, la telefon 0239/611.386, 0239/611.519, interior 114.

Advertisements

Posted on 06/05/2014, in Realitatea zilnica, Social and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: