Arestat pentru infractiunea de omor


Inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila

Inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila

* Un barbat de 34 ani a fost arestat pentru ca a agresat un brailean de 49 ani * Brbatul agresat a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila * Aflata in stare de coma, victima a fost transferata la Spitalul de Neurochirurgie Galati * Medicii galateni au decis sa se efectueze interventie chirurgicala, insa barbatul nu a mai avut nicio sansa de supravietuire, decedand pe data de 5 mai 2014 *

La data de 4 mai 2014, la ora 13.50, politisti din cadrul Politiei orasului Faurei au fost sesizati, prin sistemul de urgenta 112, de un cioban, cu privire la faptul ca F.Stelica (49 de ani), din satul Scarlatesti, comuna Ciresu, a fost lovit cu un bat in zona capului de catre M.Costel (34 de ani), din acelasi sat.

Din primele cercetari s-a stabilit ca, intalnindu-se pe izlazul satului Scarlatesti, barbatul de 49 de ani a fost agresat de celalalt, fiindu-i aplicate in zona capului mai multe lovituri cu un bat.

Victima a fost transportata la Spitalul Judetean Braila, in stare de coma, fiind transferata la Spitalul de Neurochirurgie Galati. Aceasta a fost supusa unei interventii chirurgicale la data de 04.05.2014, iar a doua zi dimineata a decedat. A fost sesizat procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, iar in urma cercetarilor efectuate sub directa coordonare a acestuia si a probatoriului administrat in cauza, s-a stabilit in sarcina lui M.Costel comiterea infractiunii de omor, dispunandu-se retinerea lui, pe o perioada de 24 de ore”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Ieri, 6 mai 2014, agresorul a fost prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Advertisements

Posted on 07/05/2014, in Infractional and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: