Cercetati pentru infractiuni de furt


furt din geanta

* O femeie si doi barbati s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infractiunii de furt *

Luni, la ora 13.20, ofiterul de serviciu din cadrul I.P.J. Braila a fost sesizat, prin apelul de urgenta 112, de braileanul M.Ion (38 de ani), cu privire la faptul ca o femeie i-a sustras sacosa personala, in care se aflau bunuri, pe care o lasase pe un raft la intrarea intr-un magazin situat pe strada 1 Decembrie 1918. La locul indicat s-au deplasat politisti de siguranta publica care au identificat-o pe S.Valentina (51 de ani), din localitatea Chiscani.

Reclamantul si-a recuperat sacosa, iar femeii in cauza i s-a intocmit dosar penal pentru infractiunea de furt.

In aceeasi zi, la 10 minute de la producerea primului eveniment, braileanca N.Lenuta (61 de ani) a depus plangere la Politia Municpiului, prin care a reclamat ca, in aceeasi zi, in intervalul orar 11.00 – 12.30, nepotul ei, M.Dragos (25 de ani), cu acelasi domiciliu, profitand de lipsa acesteia de acasa, i-a sustras telefonul mobil, in valoare de 172 de lei. Fata de acesta a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de furt.

La data de 5 mai 2014, la ora 17.45, dispecerul din cadrul Politiei Municipiului Braila a fost sesizat telefonic de agentul de paza din cadrul unui hipermarket din Braila, cu privire la faptul ca un tanar a trecut de casa de marcat cu bunuri luate de pe rafturile unitatii, fara sa le achite. La fata locului s-a deplasat o patrula din cadrul Biroului de Ordine Publica, care l-a identificat pe L.Catalin (24 de ani), din municipiul Braila. Valoarea produselor sustrase, anume 138 de lei, constand in doua sticle cu whisky si un tirbuson, a fost achitata de tanar, caruia i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt.

 

Advertisements

Posted on 07/05/2014, in Infractional and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: