Cetateancă din Rusia depistata cu sedere ilegala in Braila


politia_romana

* Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari al Judetului Braila, in cooperare cu politistii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Braila- Biroul Proximitate, au desfasurat, in ziua de 5 mai 2014, o actiune pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini, pe raza de competenta *

 

Cu aceasta ocazie a  fost depistata cu sedere ilegala o cetateanca din Rusia, in varsta de 39 de ani, care, la expirarea permisului de sedere, nu a intreprins niciun demers pentru prelungirea acestui drept. Avand in vedere cele constatate, cea in cauza a fost indrumata sa depuna la sediul Biroului pentru Imigrari al judetului Braila documentele necesare in vederea reglementarii dreptului de sedere, intrucat are calitatea de membru de familie al unui cetatean roman.

Totodata, persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu avertisment, in conformitate cu prevederile OUG nr. 194/2002, privind regimul strainilor in Romania, cu modificarile si completarile ulterioare. Biroul pentru Imigrari al Judetului Braila continua activitatile de prevenire si combatere a sederii ilegale a strainilor, utilizand toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate, in cooperare cu celelalte institutii cu atributii in domeniu.

Facem apel catre toti cetatenii straini de pe raza judetului si contam pe respectul dumneavoastra fata de legislatia in vigoare, invitandu-va sa ne contactati, pentru orice situatie legata de aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrari al Judetului Braila, din strada Ana Aslan nr.39, la numarul de telefon 0239-606.100, sau vizitand site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro.

Advertisements

Posted on 07/05/2014, in Infractional, Social and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: