Cu politistii nu este de gluma


politia

* Politistii au aplicat 8 amenzi, in urma controalelor efectuate la societati asigurate cu paza *

 

In noaptea de 6 spre 7 mai 2014, politisti de la Compartimentul Sisteme de Securitate, din cadrul Biroului Ordine Publica, au verificat societatile comerciale asigurate cu paza proprie sau agenti de paza, din cadrul societatilor specializate de paza, situate in municipiu.

In urma celor 19 controale efectuate, urmarindu-se, in special, modul de executare a serviciului de catre personalul de paza si cunoasterea de catre acestia a consemnului general si particular al posturilor, politistii au constatat 8 contraventii  prevazute de Legea nr. 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanei, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 2.300 de lei.

Dintre deficientele constatate, mentionam ca un agent de paza se afla sub influenta bauturilor alcoolice in timpul executarii serviciului, trei agenti nu au respectat consemnul postului, iar un administrator al unei societati nu a luat masurile de asigurare a securitatii unitatii cu dispozitiv de paza umana.

In ziua de 6 mai 2014, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din  municipiul si judetul Braila, pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Politistii au constatat 52 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 16.490 de lei, au ridicat in vederea suspendarii 3 permise de conducere si retras un certificat de inmatriculare.

 

Advertisements

Posted on 07/05/2014, in Infractional and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: