Alexandru Nazare: “Coborati cu picioarele pe pamant!”


nazare-pdl* Acesta este indemnul facut public de catre presedintele Partidului Democrat Liberal Braila, deputatul Alexandru Nazare, in cadrul conferintei de presa de ieri * Alexandru Nazare a precizat ca liberalii braileni, la fel ca si cei de la nivel central, traiesc intr-un adevarat paradox * In sensul ca, liberalii au un comportament si reactii caudate si critice. Nazare face apel la politicieni sa vada realitatea in care traim, pentru ca in ultimii ani atat economia, cat si existenta locurilor de munca, la nivel local, sunt din ce in ce mai aproape de prapastie *

Presedintele Partidului Democrat Liberal Braila, deputatul Alexandru Nazare, a declarat, ieri, ca reprezentantii Partidului National Liberal Braila, ca de altfel si cei de la centru, afiseaza un comportament greu de inteles, avand reactii ciudate si critice. Liderul democrat – liberalilor braileni trage un semnal de alarma si-i indeamna pe liberali sa coboare cu picioarele pe pamant si sa nu mai viseze ca unele lucruri negative din Braila isi pot gasi rezolvarea in scurt timp.

Liberalii se intr-un paradox si in special cei din Braila. Am vazut ca in ultima perioada au reactii ciudate, critice. In ultimii doi ani de zile nu prea au avut asemenea reactii. Dar se pare ca, deodata, in ultima luna, incep sa aiba astfel de reactii si care care mai de care se trezeste vorbind despre cat de greu este in Braila, ca nu sunt locuri de munca. Spun aceste lucruri de parca in ultimii doi ani nu ar fi observat aceste aspecte. In acelasi timp, la nivel national, USL-ul traieste. Noi de la PDL nu prea intelegem, cum se intampla ca USL-ul sa traiasca la nivel national, iar PSD si PNL sunt in parteneriat strategic la Braila si iata ca cei din PNL Braila au tot felul de reactii critice la adresa conducerii nationale si locale”, a precizat deputatul Alexandru Nazare.

De asemenea, Alexandru Nazare, dar si candidatul la alegerile europarlamentare Simona Draghincescu, alaturi de restul democrat-liberalilor, nu-si pot explica cum de liberalii fac diverse declaratii critice la adresa social-democratilor, in conditiile in care economia, locurile de munca, industria, sanatatea, invatamantul, plus alte ramuri, sunt la pamant din cauza USL-ului, adica vina apartine atat liberalilor, cat si social-democratilor.

Cum se intampla sa coexiste atatea atitudini conflictuale?! Noi nu putem sa facem decat sa sanctionam ipocrizia acestora care s-au trezit in opozitie dupa doi de guvernare. Nu se poate sa fie la putere, sa si critice. Trebuie sa-si declare adevarata pozitie pe care o au. Inteleg ca vor sa aiba directori la institutii la Braila, la Bucuresti, sa fii la putere, dar si in opozitie. Opozitia reala inseamna sa nu faci parte din putere, din orice decizie care se ia de catre actuala putere. Dumnealor nu fac o opozitie onesta, ci una ipocrita. In acest sens, noi facem apel la decenta, le spunem sa coboare cu picioarele pe pamant, iar inainte sa critice pe unii si pe altii, sa inceapa sa se critice pe sine. Ei de fapt se critica pe ei, pentru ca milionul de locuri de munca l-a promis impreuna cu PSD-ul. Este mai bine sa taca din gura, sa nu mai aiba astfel de atitudini, ca nu le sta bine”, a mai spus Alexandru Nazare.

Democrat-liberalul a mai subliniat ca liberalii nu vor avea posibilitatea de a mai pacali pe cineva, pentru ca nici romanii si nici brailenii nu se vor lasa pacaliti de “jocul de glezne” al liberalilor.

Advertisements

Posted on 09/05/2014, in Eveniment, Politica, Realitatea zilnica, Social and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: