Prefectura Braila este preocupata cu cinstirea URSS, uitand de Ziua Europei


nazare4* Deputatul democrat liberal Alexandru Nazare s-a declarat indignat de atitudinea conducerii Prefecturii Braila * Acesta a facut referire la faptul ca in loc sa aiba loc manifestari cu ocazia Zilei Europei, Prefectura ii omagiaza pe sovietici *

Presedintele Partidului Democrat Liberal Braila, deputatul Alexandru Nazare, si-a aratat indignarea vis-à-vis de decizia luata de conducerea Prefecturii de a desfasura, pe 9 mai, o serie de actiuni dedicate victoriei asupra fascismului si proclamarii independentei de stat a Romaniei, institutia care reprezinta Guvernul in plan local uitand ca pe aceeasi data se sarbatoreste Ziua Europei.

Alexandru Nazare a declarat ca nu este posibil ca in invitatia trimisa de Prefectura, pentru a lua parte la manifestarile care se desfasoara la Cimitirul Eroilor, sa nu fie mentionat si faptul ca pe 9 mai este Ziua Europei.

Am primit o invitatie, de Ziua Europei, de la reprezentantul Guvernului in teritoriu. In invitatia aceasta nu spune nimic ca 9 mai este Ziua Europei. In aceasta adresa nu apare ca este Ziua Europei. Aceasta data de 9 mai, pentru reprezentantul Guvernului la Braila nu reprezinta Ziua Europei. Este Ziua Victoriei asupra fascismului si Zilei Proclamarii Independentei de stat a Romaniei. In schimb depunem flori la Monumentul Eroilor din fosta Uniune Sovietica si la Monumentul Eroilor Rusi. Eu nu inteleg, in actualul context, ca vedem la televizor ce se intampla in Ucraina, cu Rusia, ca premierul Victor Ponta nu indrazneste sa-i pronunte numele lui Vladimir Putin, noi ce facem?! De Ziua Europei comemoram URSS-ul!”, a declarat Alexandru Nazare.

De asemenea, acesta a mai adaugat ca era normal ca in aceasta zi sa fie comemorati ostasii romani, sa se organizeze diferite manifestari cultural-artistice, astfel incat braileanul sa mai fie scos din casa, din cercul inchis in care se afla din cauza greutatilor pe care le intampina zi de zi.

Advertisements

Posted on 10/05/2014, in Eveniment, Politica, Social and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: