Legea pajistilor, in procedura de urgenta in Camera Deputatilor


pajisti* Legea pajistilor este dezbatuta in astaziin procedura de urgenta in Camera Deputatilor, care este camera decizionala *

Legea pajistilor este dezbatuta in astaziin procedura de urgenta in Camera Deputatilor, care este camera decizionala, dupa ce Comsia pentru Agricultura si Comisia pentru Mediu au finalizat si transmis rapoartele comune asupra proiectului de lege.

Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.34/2013 privind organizarea, administrarea si exploatarea pajistilor permanente si pentru modificarea si completarea Legii fondului funciar nr.18/1991 va fi supus dezbaterii in procedura de urgenta in plenul Camerei Deputatilor.

Deputatii vor dezbate, de asemenea, cele doua rapoarte comune ale Comsiei pentru Agricultura si ale Comisiei pentru Mediu (primul raport – distribuit in 5.12.2013, iar raportul suplimentar – distribuit deputatilor in 7.05.2014).

Potrivit programului de lucru, sedinta in plen a Camerei Deputatilor din 13 mai 2013 incepe la ora 9.30 cu dezbateri asupra proiectelor inscrise pe ordinea de zi, iar votul final incepe la ora 12.30.

Advertisements

Posted on 13/05/2014, in Agricultura, Social and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: