Sprijin financiar pentru suprafata agricola


subventii-APIA* Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) reaminteste fermierilor care intentioneaza sa solicite sprijinul financiar pentru suprafata agricola, pentru anul in curs, ca termenul limita pentru depunerea cererii de plata fara penalitati este 15 mai 2014, inclusiv *   

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) reaminteste fermierilor care intentioneaza sa solicite sprijinul financiar pentru schemele/masurile de sprijin pe suprafata, pentru anul in curs, ca termenul limita pentru depunerea cererii de plata fara penalitati este 15 mai 2014, inclusiv.

Incepand cu data de 16 mai se vor aplica penalitati de 1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere, iar dupa data de 10  iunie 2014 cererea de plata nu mai este admisa la calcul.

“In perioada 3 martie – 12 mai 2014, au fost depuse, in cadrul Campaniei de primire a cererilor de plata pe suprafata, un numar de 875.192 cereri de plata, pentru o suprafata de aproximativ 6 milioane hectare. Invitam toti fermierii care nu au mai beneficiat de aceasta schema de sprijin sa depuna cerere la centrul judetean sau local la care sunt arondati, iar actualii fermieri beneficiari sa depuna cerere conform invitatiei primite/programarii afisate la centrele APIA”, a declarat Daniela Militaru, director executiv al APIA Braila.

Advertisements

Posted on 13/05/2014, in Agricultura, Eveniment, Realitatea zilnica, Social and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: