STOP ACCIDENTELOR RUTIERE GRAVE !


politisti-in-trafic-1* Pe parcursul primelor patru luni ale anului 2014, politistii Serviciului si Biroului Rutier au efectuat cercetarea la fata locului in urma producerii a 27 accidente rutiere grave, soldate cu 29 raniti grav, 10 raniti usor si o persoana care nu a supravietuit *

Activitatile de prevenire desfasurate de politisti pe arterele rutiere din municipiu si judet au dus la scaderea numarului persoanelor decedate in accidente rutiere grave, tinând cont ca, in anul 2013, in aceeasi perioada, au avut loc un numar de 23 de accidente rutiere grave, soldate cu 21 persoane ranite grav, 9 ranite usor si 7 decedate.

Din totalul accidentelor produse, 12 au fost in municipiu, fiind inregistrate 12  victime accidentate grav, si 15 in judet, soldate cu 17 accidentati grav si un mort.

Cauzele frecvente care au dus la producerea evenimentelor rutiere au fost traversarea neregulamentara, care a generat 6 accidente rutiere, soldate cu 6 raniti grav, viteza neadaptata la conditiile de trafic si drum, care a dus la producerea a 4 accidente rutiere, soldate cu 4 raniti grav, si neacordarea prioritatii vehiculelor, care a generat 3 accidente rutiere, cu 3 persoane ranite grav si una decedata. Soferii autovehiculelor care au cauzat accidentele au fost 21 braileni si 6 aflati in tranzit (20 amatori, 4 profesionisti, un conducator de atelaj hipo, un sofer fara permis de conducere si un mopedist). Cele mai multe accidente rutiere grave s-au produs in zilele de sâmbata (7 accidente cu persoane  9 ranite grav), luni (5 accidente cu 6 raniti grav) si marti (5 accidente cu 5 persoane ranite grav)”, a declarat iinspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Cu preponderenta, accidentele au fost inregistrate in intervalul orar 6.00 -12.00 (9 accidente soldate cu 8 raniti grav si un decedat) si 12.00 -18.00 (7 accidente cu 9 raniti grav).

Advertisements

Posted on 13/05/2014, in Eveniment, Infractional, Realitatea zilnica and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: