Politistii continua sa desfasoare actiuni preventive


politisti-in-trafic-1* In ziua de 14 mai a.c., intre orele 06:00-22:00, politisti de la Politiile oraselor Insuratei si Ianca si Sectiile 5 si 4 de Politie Rurala Viziru si Ianca au desfasurat trei actiuni *

In ziua de 14 mai 2014, intre orele 06.00-22.00, politisti de la Politiile oraselor Insuratei si Ianca si Sectiile 5 si 4 de Politie Rurala Viziru si Ianca au desfasurat trei actiuni, pe raza de competenta, pentru prevenirea si combaterea tuturor faptelor care aduc atingere valorilor sociale si pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta civica, precum si pentru prevenirea accidentelor rutiere grave, produse ca urmare a nerespectarii regulilor de circulatie.

Politistii au verificat 3 societati comerciale, au legitimat 41 de persoane si oprit in trafic pentru control 21 de autovehicule, fiind aplicate 18 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 5.880 lei, conform O.U.G. 195/2002 (republicata), privind circulatia pe drumurile publice. Totodata, pe timpul actiunilor a fost ridicat in vederea supendarii un permis de conducere si fost depistata si incarcerata o persoana urmarita in temei legal. Politisti din cadrul Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru l-au depistat pe B.Florentin (19 ani), din comuna Victoria, fata de care Judecatoria Insuratei a dispus, la data de 8.04.2014, internarea intr-un centru de reeducare, pe o perioada de doi ani si 6 luni, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. Acesta a fost condus la Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti, unde a fost incarcerat”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

In ziua de 13 mai 2014, politistii din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din  municipiul si judetul Braila, pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Oamenii legii au constatat 62 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 17.315 lei, au ridicat 3 permise de conducere si retras doua certificate de inmatriculare.

Advertisements

Posted on 15/05/2014, in Eveniment, Infractional, Realitatea zilnica and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: